IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

http://www.carlsen.dk/
159 , 96 kr.
199 , 95 kr.
Alt eller intet

Alt eller intet

Madelines liv ligner ikke nogen andens: “Min sygdom er lige så sjælden, som den er berømt. Jeg er dybest set allergisk over for verden. jeg har ikke været uden for huset i 17 år. De eneste mennesker, jeg nogensinde ser, er min mor og min sygeplejerske.”

Alt det ændrer sig, da Olly flytter ind ved siden af. De mailer til hinanden, og da det ikke længere er nok, får han lov at besøge hende. På kort tid forelsker de sig hovekuls i hinanden.Pludselig er verden inde i boblen ikke længere nok for Madeline - men at bevæge sig uden for den er livsfarligt ...

En historie om hvad det er, der gør livet værd at leve.

Historie om historien:Sicklit (stadig vildt populært i kølvandet på John Green) med et forfriskende og helt uventet twist, som vender op og ned på læserens forventninger. Hovedpersonen viser sig slet ikke at være syg. Moderen har opdigtet sygdommen for at holde på datteren. En fornyelse af genren.

Filmrettighederne blev solgt, allerede inden bogen udkom i USA, og optagelserne er netop startet.

Bogen røg direkte ind som nummer 1 på New York Times bestsellerliste, og den har ligget på listen lige siden. Den er solgt til udgivelse i 34 lande.

.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
320 sider
Udg. dato:
26. jan. 2017

ISBN:
9788711568194
Målgruppe: 12-18 Forlag: Carlsen
199 , 95 kr.
159 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms