IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

http://www.carlsen.dk/
263 , 96 kr.
329 , 95 kr.
Blodregn 1: Rytterne

Blodregn 1: Rytterne

ELIN er 16 år og dræber Björn i selvforsvar. Men det lykkes hende ikke at redde sin bror fra at blive kidnappet. Elin må forlade sit hjem for at opsøge den dødes familie og forhandle om brorens frihed, og ved, at der er stor risiko for, at hendes handlinger får dem begge slået ihjel. Da hun ankommer til Björns hjem, er det forladt, og hun blliver fanget i en orkan. Hun søger ly i det forladte hus, men finder snart ud af, at un ikke er alene. En eller anden gemmer sig i kælderen.

FØRSTE DEL I SERIEN BLODREGN. Serien er på i alt fem bind og foregår ca. 50 år ude i fremtiden. Verden har været udsat for enorme miljøkatastrofer, der påvirker alle. Elin lever i et samfund, hvor der ofte er orkaner, hvor dele af landet er ubeboelige, regeringen kontrollerer alt ved hjælp af overvågning og censur, og hvor mange politiet samarbejder med kriminelle bander.

Læs mere >

< Læs mindre

Bog
På lager
304 sider
Udg. dato:
11. nov. 2015

ISBN:
9788711325704
Målgruppe: 13-18 Forlag: Carlsen
329 , 95 kr.
263 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

En del af serien Blodregn

Dystopisk ungdomsserie, der foregår i et fremtidigt Sverige. Landet har været udsat for en enorm miljøkatastrofe, og den stærke hovedperson, pigen Elin, må kæmpe for at klare sig.

...
Se mere