IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

http://www.carlsen.dk/
103 , 96 kr.
129 , 95 kr.
Emmy 0 - Konfirmationshys? Hvem, mig???

Emmy 0 - Konfirmationshys? Hvem, mig???

Emmy glæder sig rigtig (rigtig) meget, til hun skal konfirmeres, og hun ved fuldstændigt, hvordan den store dag bliver helt perfekt. Man skal have en fuldt udarbejdet ønskeseddel, finde den perfekte kjole, køres fra kirken i hvid limousine og selvfølgelig have fundet det perfekte sted at holde festen - med den helt perfekte menu til.
Desværre Emmy må indse, at der er rigtig langt imellem hendes drøm om en fest på det fine sted Hvide Okse og hendes mors pengepung, der snarere dikterer Karleager Forsamlingshus. Oven i det opdager hun, at der faktisk er nogle mennesker, fx en af hendes nærmeste veninder (og præsten!), som tager det der med Gud og konfirmation ret seriøst. Og her troede hun lige, det mest af alt drejede sig om, om man fik en eller to store gaver af sine fraskilte forældre.


Før Emmy begyndte at skrive rigtig dagbog, havde hun en helt anden bog, en konfirmationsdagbog, hun fik af sin mormor. Og derfor hedder dette bind nummer 0.

Læs mere >

< Læs mindre

Hardcover
På lager
208 sider
Udg. dato:
23. nov. 2011

ISBN:
9788711410837
Forlag: Carlsen
129 , 95 kr.
103 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

En del af serien Emmy

En serie af bøger i dagbogsform, hvor vi følger Emmy og hendes problemer med veninder, drenge, konfirmation, forældre og alt det andet, der driller, når man er en helt almindelig pige på 13.

...
Se mere 
  ”Det er veloplagt og velskrevet underholdning for de 10 til 14-årige piger, der vil kunne genkende sig selv i mange af de ofte pinlige situationer, der opstår, når man er i enten-eller-alderen, og det er livsvigtigt, at det bliver lige netop dén kjole, og at man kan nå at få brune ben.”
  Kristeligt Dagblad
  Feltgruppe
   ”Fantastisk morsom bog. Mon ikke alle piger kan nikke genkendende til konflikten mellem egne ønsker og forældrenes pengepung? Bogen er fyldt med masser af sjove episoder som spænder ben for Emmys store dag. Blandt andet et uheld med selvbruner som resulterer i, at Emmy må låne morens konfirmationshandsker. Læs den hvis du lige er eller skal konfirmeres.”
   boggnasker.dk
   Feltgruppe
    ”God veldisponeret prequel til de 7 eksisterende bøger om Emmy, der giver et fint billede af, hvad man kan komme ud for som ung pige, når man skal konfirmeres. Virkelig velskrevet.”
    Lektørbasen
    Feltgruppe