Handelsbetingelser

Kundeservice:
Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at sende en e-mail til kundeservice@carlsen.dk

Bestilling:
Forlaget Carlsen tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og eventuelle fejl.

Betaling med kredit- og betalingskort:
www.carlsen.dk kan du betale med Mastercard, Visa, Maestro, Visa Elektron, JCB og Dankort. Dine kortoplysninger bliver krypteret og sendt direkte videre til banken via en sikker forbindelse.

Ekspedition og portoomkostninger:
Hvis du betaler med betalings- eller kreditkort, hæves beløbet, når varen er afsendt (alle priser er inkl. moms).

Der tillægges et ekspeditionsgebyr på:

Danmark 36,00 DKK ekskl. moms
Grønland og Færøerne DKK 300,00 ekskl. moms.
EU DKK 250,00 ekskl. moms
Ordrer til levering i resten af verden pålægges et ekspeditionsgebyr på DKK 500,00 ekskl. moms.

Leveringstid:
Ordrer ekspederes hurtigst muligt og i den rækkefølge, vi modtager dem. Du får en e-mail med din ordrebekræftelse, hvorefter du kan regne med at modtage dine varer i løbet af 5 hverdage i Danmark, og mellem hverdage 5-10 til udlandet.
Returnering: Du har 14 dages fuld returret. Medmindre du har modtaget en fejlagtig eller defekt vare, betaler du selv returportoen. Emballagen må ikke være brudt ved returnering.


Returnering af varer (Fortrydelsesret)
De har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage.

I henhold til lov om forbrugeraftaler, § 19, stk. 2 løber den periode, hvori fortrydelsesretten på 14 dage kan udøves, jf. ovenfor, fra

1) den dag, hvor aftalen indgås, hvis den vedrører en tjenesteydelse,

2) hvis aftalen vedrører en vare, den dag, hvor forbrugeren eller den af forbrugeren angivne tredjemand, dog ikke transportøren, får varen i fysisk besiddelse,

a) i tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, når den sidste vare er i forbrugerens eller den af forbrugeren angivne tredjemands, dog ikke transportørens, fysiske besiddelse,

b) i tilfælde af en vare, der består af flere partier eller dele, når det sidste parti eller den sidste del er i forbrugerens eller den af forbrugeren angivne tredjemands, dog ikke transportørens, fysiske besiddelse, og

c) i tilfælde af aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, når den første vare er i forbrugerens eller den af forbrugeren angivne tredjemands, dog ikke transportørens, fysiske besiddelse, eller

3) den dag, hvor aftalen indgås, hvis det drejer sig om aftaler om forsyning af vand, gas eller elektricitet, når disse varer ikke sælges i et afgrænset volumen eller i en bestemt mængde, eller levering af fjernvarme eller digitalt indhold, der ikke leveres på et fysisk medium.

For at udøve fortrydelsesretten skal De meddele os Deres beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring. Kontaktoplysninger findes her. De kan benytte standardfortrydelsesformularen her, men det er ikke obligatorisk.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis De sender Deres meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Varerne skal emballeres forsvarligt og returneres direkte til DBK Logistik Service på adressen:

DBK Logistik Service
Mimersvej 4
4600 Køge

Spørgsmål og andre henvendelser rettes altid til kundeservice.

Følger af fortrydelse

Hvis De udøver Deres fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra Dem, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af Deres eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om Deres beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som De benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre De udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges De ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller De har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

De returnerer varerne eller afleverer dem til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor De har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis De returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

De skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.

Ved anvendelse af Deres fortrydelsesret i forbindelse med en tjenesteydelsesaftale skal De betale for rimelige omkostninger, hvis aftalens opfyldelse på Deres udtrykkelige anmodning er påbegyndt inden fortrydelsesfristens udløb.

De hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på. 

Sikkerhed:
Dine data bliver beskyttet af den stærkeste krypterings og firewall teknologi. Til sikring heraf overvåges systemer og driftsmiljø løbende.

Ansvar:
For at handle hos Forlaget Carlsen skal du være indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel hos www.carlsen.dk. Forlaget Carlsen er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos Postvæsenet. Forlaget Carlsen, herunder ejere, ledere og ansatte samt samarbejdspartnere, leverandører og andre involverede parter kan ikke garantere, at www.carlsen.dk til hver en tid vil være fejlfri og i fuld funktion.

Forlaget Carlsen kan ikke drages til ansvar for eventuelle følger af brug af www.carlsen.dk, såsom problemer med internetforbindelse eller -opkobling samt anvendelse af ikke-tidssvarende computere eller programmer.

Forlaget Carlsen kan ikke drages til ansvar for problemer såsom forsinkelser eller virus, opstået som følge af brug af e-mail eller downloads.

Forlaget Carlsen tager forbehold for enhver form for fejl, unøjagtighed eller uaktualitet, der kan være opstået i forbindelse med opdatering og upload på www.carlsen.dk.

Forbehold
Vi tager forbehold for forsinkelser eller udsolgte varer.

Forventet levering indenfor Danmark:
5 hverdage fra dags dato. Øvrige udland: 5-8 hverdag fra dags dato. Varer bestilt og betalt med kreditkort kan returneres til forlaget inden for 14 dage fra modtagelsen. Varens værdi vil derefter blive krediteret. Varer bestilt til levering gennem forhandlere kan returneres eller ombyttes hos forhandleren efter dennes sædvanlige retningslinier. Alle priser er inkl. moms.