IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

http://www.carlsen.dk/
Valhalla: Den Samlede Saga

Valhalla: Den Samlede Saga

VALHALLA - Danmarks, til hver en tid, største tegneserie, nu komplet, samlet i fem luksus-samlebind med hver tre historier og spækket til randen med ekstramateriale!

 

 8. september 2009!

 Denne dato er intet mindre end den præcise 30-årsdag for udgivelsen af første bind i Peter Madsen og Henning Kures tegneserie Valhalla. Og samtidig udgivelsesdatoen for 15. og sidste bind i serien. Dermed sluttedes ringen og en æra er slut.

 

 Nu da sagaen er komplet og endelig kan læses i sin helhed, samler vi alle 15 historier i 5 luksus samlebind, som i tilgift forsynes med et fyldigt og generøst ekstramateriale.

 

 Peter Madsen har tegnet nye flotte forsider til de fem bind, og tegneseriesiderne er smukt optrykte efter nyrestaureret, digitaliseret materiale. Derudover er der den helt store gave til læseren: Et væld af skitser, fotos og tekster fra og om  tilblivelseshistorien + de gamle mytetekster. Der er ca. 16 siders ekstramateriale til hver histore - det vil sige 48 sider i hvert samlebind!

 

Valhalla er unægteligt en af de største succes'er i dansk tegneseriehistorie. Serien tager udgangspunkt i fortællinger fra den nordiske mytologi, og Madsen/Kure har med udsøgt finesse personificeret de nordiske guder, samt adskillige jætter, sagndyr og andre sagn-relaterede personligheder.

 

Valhallaserien har modtaget et hav af priser. Den er udkommet på 10 sprog, og bind 1 er indtil nu solgt i over 100.000 eksemplarer alene i Danmark!

 

Læs mere >

< Læs mindre

Titler fra samme Serie