IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

http://www.carlsen.dk/
479 , 96 kr.
599 , 95 kr.
Sprogkuffert 2: Børnehave

Sprogkuffert 2: Børnehave

Vil du træne dialogisk læsning med de 3-6-årige? Dialogisk læsning handler om at invitere børnene til at besvare spørgsmål, reflektere, udtale ord og sætninger, afprøve bøjninger og rimord eller formulere egne små historier. Børnene får et større ordforråd, bliver bedre til samtale og motiveres langt mere end ved almindelig højtlæsning.

I denne kuffert finder du en vejledning til dialogisk læsning, tre søde papfigurer og tre bøger, som børnene vil høre igen og igen:

1) "De tre bukkebruse" af Brødrene Grimm med tre papfigurer, der kan bruges under læsningen. De tre bukkebruse vil gerne under broen, men under den sidder en grum trold, der truer med at æde dem.

2) "Søren på eventyr" er skrevet af Anthony Browne. Sammen med Søren kommer børnene på en eventyrlig rejse ind i litteraturens verden, da han besøger klassiske figurer som Alice i Eventyrland, Peter Pan, Pinocchio, Skatteøen og mange flere.

3) "Pludselig søskende" hvor Billy har sin far helt for sig selv. Lige indtil damen flytter ind med sine to børn. Billy har aldrig ønsket sig søskende, men måske er det ikke så slemt alligevel? Bogen er skrevet af Anja Hintz.

 

Forlaget Carlsen har sammen med forfatter Lotte Salling udviklet fem sprogkufferter, der introducerer dialogisk læsning og kan hjælpe forældre og pædagoger til "lege læringen ind i børnene" under højtlæsningen. Sprogkufferterne indeholder bøger, der motiverer børnene til at besvare spørgsmål og reflektere over de emner, som er relevante for dem i den alder, de har.

Der er lavet to kufferter til børn i vuggestuealderen (1-3 år) og tre kufferter til børn i børnehavealderen (3-6 år). Bøgerne i hver kuffert behandler emner, der passer til børnenes alder – som når de allermindste ikke vil have børstet tænder og når de skal forberede sig til at starte i børnehave eller når de større børn oplever nye venskaber i børnehaven eller skal til at tænke på at starte i skole.

Sprogkufferter til dialogisk læsning, til motorisk deltagelse i sprogprocessen og til hyggelæsning barn og voksen imellem!

 

 

 

Læs mere >

< Læs mindre

Bog
På lager
Udg. dato:
10. dec. 2014

ISBN:
9788711321560
Målgruppe: 2-7 Forlag: Carlsen
Denne udgave er ikke længere til salg