IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

http://www.carlsen.dk/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Syng med os

Syng med os

En flot og anderledes sangbog med lydpanel, der afspiller melodien, så man kan lære de sange, man ikke kender, eller som man ikke lige kan huske.

Bogen indeholder 40 kendte og nogle lidt mindre kendte sange, der synges ude omkring i vuggestuer, legestuer og børnehaver. Så voksne (og børn) i alle aldre kan være med og synge gamle klassikere og lære nye sange.

Lydpanelet er avanceret og adskiller sig fra tidligere sangbøger, da man kan spole frem og tilbage og skrue op og ned for lyden!

Smukt og sjovt illustreret af Lea Leten.

Sange:

Sur sur lille bi omkring, Hjulene på bussen, I skoven skule være gilde, Spørgejørgen, Jeg er en lille undulat, Haren hist i grøften sad og sov, Jeg fandt en sang på vejen, På en grøn bakketop, Blæksprutten Olsen, Giraffen Gumle, Poul sine høns ud i haven lod flyve, Flyv lille påfugl hjemad, Jens Petersens ko, Jeg gik mig ud om kvælden, Bro bro brille, Og vi trækker skuffen ud, Øjne ører næse mund, I en skov en hytte lå, Tangokat, Når en lille mus skal ud at gå, Vi lister os af sted på tå, I min mosters mave, Revne gulerødder, Bondemanden - han har altid travlt på sin bondegård, Jeg er så glad for min cykel, Hvis du ser en krokodille, Fredes sang, Sommerfuglen, Jeg har en flyvemaskine, Det er i dag et vejr, Blæsten kan man ikke få at se, Hvem kan sejle foruden vind, Mæh siger det det lille lam, Tænk - hvis jeg sad på månen, Pjerrot sagde til månen, Kys mig godnat, Lille Poul ser ud på solen, Godnat du klare stjerne, Nu er dagen igen forbi.

Læs mere >

< Læs mindre

Bog
Ikke på lager
88 sider
Udg. dato:
15. okt. 2013

ISBN:
9788711374382
Målgruppe: 0-7 Forlag: Carlsen
249 , 95 kr.
199 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

En del af serien Carlsens sangklassikere