IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

http://www.carlsen.dk/
79 , 96 kr.
99 , 95 kr.
Troldeliv 9: Troldsuppe

Troldeliv 9: Troldsuppe

Der skal laves troldesuppe i Troldehøjen igen i år, så troldene kan bevare den magiske kraft i deres troldehjerter. Men det er ikke alle, der kan lide troldesuppe.

Lille Rolla sukkertrold vil under ingen omstændigheder deltage i suppebrygningen eller have noget suppe - og det er slemt, for alle skal være med og komme med hver sin ingrediens, ellers virker troldsuppens magi ikke. Men hvordan overtaler man en lille kræsen sukkertrold til at spise suppe fuld af harekød og hekseæg?

Velkommen til troldenes liv og færden. Dybt inde i skoven under det mægtige egetræ står det store egetræ. Følger man de kæmpestore fodspor ind under de viltre rødder kan man ane et svagt lys og en dør.
Bag denne dør kan man blandt andet møde troldemor Æna, troldefar Wrisil, og et hav af troldeunger - ikke mindst tvillingerne Paja og Pajko.Andre bøger i Troldeliv-serien:
Rødder
Bedstevenner
Spor
Mit eller dit?
Festen
Sov godt, Pajko!
Er det sandt?
Heksen

Læs mere >

< Læs mindre

Hardcover
Ikke på lager
40 sider
Udg. dato:
28. maj 2012

ISBN:
9788711408377
Forlag: Carlsen
Denne udgave er ikke længere til salg

En del af serien Troldeliv

Hvad ville du sige til at blive venner med Paja og Pajko?

...
Se mere 
    "Bogen er endnu en vidunderlig og lun historie om den herlige troldefamilie ... Som i seriens øvrige bind er tekst og tegninger tilsammen en meget helstøbt oplevelse. Sissel Bøe har skrevet teksten, som er humoristisk, lun og levende med meget dialog. Peter Madsens illustrationer er i den velkendte runde, glade streg og i varme naturfarver."
    Lekt&oslash;rudtalelse
    Feltgruppe