IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
103 , 96 kr.
129 , 95 kr.
Christiane F - I morgen er det slut

Christiane F - I morgen er det slut

En ny, opdateret udgave af den barske klassiker I morgen er det slut om Christiane F. og hendes liv som purung stofmisbruger.

I morgen er det slut er en dokumentarisk fortælling om Christiane Felscherinow, der som 12-årig begynder at ryge hash i den lokale ungdomsklub og året efter er dybt afhængig af heroin. Da det endelig lykkedes Christiane F. at blive stoffri, fortæller hun råt og ærligt sin historie til to journalister, hvor hun afslører, at hun efter skoletid måtte trække i Berlins gader for at skaffe penge til stoffer. 

Historien er en detaljeret skildring af Christianes evige og modstridende kamp om at komme ud af sin afhængighed og tjene penge til sit næste fix.

I 1979 udkom hendes historie med titlen "Wir Kindern vom Bahnhof Zoo" der hurtigt blev en bestseller. Den udkom første gang på dansk i 1981.

Bogen (og senere filmen) sendte chokbølger gennem det meste af Vesteuropa, fordi den afslørede, at der blandt de mange misbrugere i narkomiljøet var kommet en generation af purunge narkomaner, der stadig bare var store børn. 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
250 sider
Udg. dato:
27. aug. 2023
ISBN:
9788727039169
Målgruppe: 14-99 år Originaltitel: Wir Kinder vom Bahnhof Zoo
129 , 95 kr.
103 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms