IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
79 , 96 kr.
99 , 95 kr.
On The Come Up

On The Come Up

On the Come Up er den længe ventede 2’er fra Angie Thomas, hvis stærke debut The Hate U Give blev en international bestseller, som også er blevet filmatiseret. 

16-årige Bri drømmer om at blive alle tiders store rapper. Som datter af en legendarisk rapper, der døde, inden han blev det helt store hit, har hun et hul at udfylde. Men da Bris mor mister sit job, begynder ubetalte regninger og frygten for at måtte gå fra hus og hjem at fylde det hele. Det går op for Bri, at hun ikke bare kan gå og drømme om at slå igennem på hip hop-scenen. Hun SKAL slå igennem.

On the Come Up er en historie om at kæmpe for sine drømme - imod alle odds. Det er en historie om at være tro mod sig selv og ikke give efter for andres forventninger. Det er historien om den desperate virkelighed, som mange fattige, sorte familier oplever i dagens USA.

 

Med On the Come Up har Angie Thomas skrevet en vidunderlig og indsigtsfuld homage til hip hop’en og til retten for at kæmpe for sine drømme.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
404 sider
Udg. dato:
12. feb. 2019
ISBN:
9788711900055
Højde/Bredde/Dybde: 215mm./140mm./0mm. Målgruppe: 15-99 år Oversætter: Betty Frank Simonsen Originaltitel: On The Come Up Grafiker: Christian Bach
99 , 95 kr.
79 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms