IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
159 , 96 kr.
199 , 95 kr.
De 5, samlebind 2, De 5 i smuglernes hus, De 5 og cirkuskaravanen, De 5 på øen i

De 5, samlebind 2, De 5 i smuglernes hus, De 5 og cirkuskaravanen, De 5 på øen i

Et samlebind med tre spændende historier om De 5, der består af Julian, Dick, Anne, Georg og hunden Tim. Sammen kommer børnene ud for mange eventyr og gådefulde mysterier. Ligegyldigt hvor de befinder sig, oplever de noget spændende!

 

DE 5 I SMUGLERNES HUS

Et stormvejr ødelægger Kirrinhyttens tag, og De 5 må holde deres ferie hos en af Georgs fars kolleger. Børnene bliver gode venner med husets to børn, Sorte og Marybelle, og sammen går de på opdagelse. Men også andre lusker omkring. Der er skumle ting på færde.

 

DE 5 OG CIRKUSKARAVANEN

De 5 får lov at tage på campingtur alene! De rejser efter et cirkus og glæder sig til at komme på eventyr. Da de slår sig ned i nærheden af cirkusset, bliver de venner med drengen Ned og hans chimpanse Pongo. Men to af artisterne kan ikke lide børnene og prøver med al magt at få dem til at rejse. Det er meget mystisk, og De 5 tager selvfølgelig kampen op.

 

DE 5 PÅ ØEN IGEN

Georgs far arbejder på nogle tophemmelige forsøg, og han flytter sine eksperimenter til Kirrinøen for at have dem i fred. Han tager Tim med sig som vagthund. Da Tim en aften forsvinder, bliver Georg sikker på, at der er noget helt galt. Kan De 5 løse gåden og forhindre, at onkel Quentins resultater bliver stjålet?

 

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
364 sider
Udg. dato:
01. jun. 2016
ISBN:
9788711562130
Målgruppe: 8-13 år
199 , 95 kr.
159 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms