IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
159 , 96 kr.
199 , 95 kr.
De 5, samlebind 4, De 5 på vandretur, De 5 har det fedt, De 5 ved havet

De 5, samlebind 4, De 5 på vandretur, De 5 har det fedt, De 5 ved havet

Et samlebind med tre spændende historier om De 5, der består af Julian, Dick, Anne, Georg og hunden Tim. Sammen kommer børnene ud for mange eventyr og gådefulde mysterier. Ligegyldigt hvor de befinder sig, oplever de noget spændende!

 

DE 5 PÅ VANDRETUR

De 5 har skoleferie og tager på vandretur ud over hederne. En fange er flygtet fra et nærliggende fængsel, men hvorfor sender han en hemmelig besked til Dick midt om natten? Og hvad mon beskeden skal betyde? Da den lokale politibetjent ikke tror på børnenes historie, beslutter de selv at finde svaret!

 

DE 5 HAR DET FEDT

De 5 er på tur med hestevogne i deres ferie, da de opdager en gammel, forfalden borg. Men borgen er ikke spor øde og forladt. Børnene ser et desperat ansigt i et af vinduerne! Hvem kan det dog være, der holder til dér?

 

DE 5 VED HAVET

På stormfulde nætter går nogen rundt og lyser med lommelygter ude ved det gamle fyrtårn! Men det nye fyrtårn viser jo sømænd og fiskere sikkert i havn, så hvem i alverden sender signaler og hemmelige meddelelser fra det gamle tårn? Og hvorfor? Kan De 5 finde svaret?

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
Udg. dato:
01. jun. 2016
ISBN:
9788711562208
Målgruppe: 8-12 år
199 , 95 kr.
159 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms