IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
183 , 96 kr.
229 , 95 kr.
De 5, samlebind 5, De 5 på den mystiske hede, De 5 har det sjovt, De 5 på sporet

De 5, samlebind 5, De 5 på den mystiske hede, De 5 har det sjovt, De 5 på sporet

Et samlebind med tre spændende historier om De 5, der består af Julian, Dick, Anne, Georg og hunden Tim. Sammen kommer børnene ud for mange eventyr og gådefulde mysterier. Ligegyldigt hvor de befinder sig, oplever de noget spændende!

 

DE 5 PÅ DEN MYSTISKE HEDE

Hvad er det egentlig, der er så mystisk ved Den Mystiske Hede? De 5 har tænkt sig at finde ud af det! På heden færdes nogle uvenlige mennesker, som kaldes "Det Omrejsende Folk". Mon de har svaret? Børnene begiver sig ud på den lunefulde og tågefyldte hede for at løse gåden!

 

DE 5 HAR DET SJOVT

Georg bliver godt sur, da Berta – en superforkælet pige fra Amerika – kommer på besøg i Kirrinhuset. Hun ankommer midt om natten, og skal være forklædt som en dreng! Men Berta er nødt til at gemme sig for nogle kidnappere, og da kidnapperne forveksler Georg med Berta, er det kun De 5, der kan løse problemet ...

 

DE 5 PÅ SPORET

De 5 er på campingtur tæt ved et gammelt, faldefærdigt hus, men er det virkelig så øde og forladt, som det først ser ud? Pludselig hører Anne nogle meget mærkelige lyde om natten. Kommer lydene fra huset? De tre andre tror ikke på hende. Men så opdager de et mystisk, spøgelsesagtigt lys ... Hvad sker der?

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
Udg. dato:
01. jun. 2016
ISBN:
9788711562185
Højde/Bredde/Dybde: 210mm./140mm./0mm. Målgruppe: 8-13 år
229 , 95 kr.
183 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms