IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
183 , 96 kr.
229 , 95 kr.
De 5, samlebind 6, De 5 og de hemmelige fly, De 5 på vinterferie, De 5 på gården

De 5, samlebind 6, De 5 og de hemmelige fly, De 5 på vinterferie, De 5 på gården

Et samlebind med tre spændende historier om De 5, der består af Julian, Dick, Anne, Georg og hunden Tim. Sammen kommer børnene ud for mange eventyr og gådefulde mysterier. Ligegyldigt hvor de befinder sig, oplever de noget spændende!

 

DE 5 OG DE HEMMELIGE FLY

De 5 er taget af sted på ferietur og møder både drengen Toby og hans familie og Jeff, som er en rigtig pilot! Men pludselig forsvinder Jeff, og samtidig forsvinder også et par meget hemmelige fly. Hvad er der sket?

 

DE 5 PÅ VINTERFERIE

De 5 er på vinterferie og har det sjovt med at stå på ski og kælke! Men de havner også midt i et mysterium. Huset ved siden af deres egen skihytte skulle være tomt, men det er det slet ikke! Og hvem er den skrækslagne person, hvis ansigt de ser i vinduet? De 5 bliver nødt til at finde frem til et svar ...

 

DE 5 PÅ GÅRDEN

De 5 er på ferie på Finnistongården og sætter sig for at undersøge den gamle ruin, der ligger på gårdens marker. Under ruinen er der nemlig nogle hemmelige underjordiske gange, og dernede ligger der noget spændende gemt. Men De 5 er ikke de eneste, der leder efter de skjulte genstande!

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
Udg. dato:
01. jun. 2016
ISBN:
9788711562598
Målgruppe: 8-12 år
229 , 95 kr.
183 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms