IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
159 , 96 kr.
199 , 95 kr.
Den superseje helteklub og zombieskolen

Den superseje helteklub og zombieskolen

af Johan Wanloo & illustreret af Johan Wanloo

I Gråkøbing sker der aldrig noget. Det ved Sonya Hernandez, som har boet der hele sit liv og altid sidder alene i frikvartererne. En dag flytter Rikard til byen, og alt ændrer sig i Sonyas liv. Et rumskib med den gale diktator Rasputin styrter nemlig ned i skoven! Sonya og Rickard må advare alle på skolen, men ingen tror på dem. Hvad skal de gøre?

Serien om Den superseje helteklub handler om livet på en lillebitte skole i en lillebitte by, hvor alt åbenbart kan ske, samt et spirende venskab. Serien er morsomt illustreret og fortalt med masser af humor.

Carlsens Læseboost er en serie af letlæste bøger til børn, som allerede har knækket læsekoden og nu er klar til at læse bøger med lidt mere tekst. Bøgerne er sat op, så de er overskuelige at læse og med masser af illustrationer. Sætningerne er korte, men stadig mere udfordrende end læsepædagogisk bearbejdede tekster.

I samme serie:

Den superseje helteklub og sportshallens hemmelighed

Fra ca. 7 år.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
72 sider
Udg. dato:
15. sep. 2023
ISBN:
9788727030845
Højde/Bredde/Dybde: 212mm./148mm./0mm. Målgruppe: 7-10 år Oversætter: Randi Høfring Originaltitel: Supercoola hjältegänget och zombieskolan
199 , 95 kr.
159 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms