IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.carlsen.dk/
183 , 96 kr.
229 , 95 kr.
Den vinter Hanna vendte tilbage

Den vinter Hanna vendte tilbage

Det er vinterferie, og der er gået halvandet år, siden Hanna sidst har været i Rydöbruk. Hun er flyttet til Göteborg med sine forældre og lillebror, væk fra sine bedsteveninder, Jonna og Sabina, og sin kæreste, Janek. Men mange ting har forandret sig siden sidst. Sabina er begyndt at gå til fester, og er Hanna og Janek overhovedet kærester længere? En morgen rystes hele det lille samfund igen. En pige har forsøgt at begå selvmord og ligger i koma på hospitalet - halvandet år efter Linda Palm forsvandt og blev fundet dræbt. Hænger de to ting sammen? Og hvorfor føler Hanna sig forbundet med pigen på hospitalet? Det bliver en vinterferie fuld af forandringer. En vinterferie, hun aldrig glemmer.
 
Bogen er en selvstændig fortsættelse af Den sommer Linda forsvandt og del af den populære pigeromanserie Sommerfugleserien.

Målgruppe: Piger 12+

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
208 sider
Udg. dato:
16. feb. 2015
ISBN:
9788711325629
Target Group 12-15 years
229 , 95 kr.
183 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

En del af serien Sommerfugleserien *

Sommerfugle-serien er udviklet til piger mellem 9 og 14 år. Tema og sprog og følelser er nøje tilpasset målgruppens læsere, og der er lagt vægt på kvalitet i udvælgelsen af historierne til serien.

...
Se mere