IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
183 , 96 kr.
229 , 95 kr.
Frans fisker - Jagten på gedden

Frans fisker - Jagten på gedden

Frans vil lære at fiske!

Frans beslutter sig for at lære at fiske. Der er ikke noget bedre end en friskfanget fisk, man selv har hevet op af søen. Og så går der jo også en spændende  historie om, at der er en kæmpegedde i søen, som flere fiskere forgæves har forsøgt at fange i mange år.

Der er meget at holde styr på, når man skal fiske - men det er sjovt, især fordi Frans' gode ven Josefine og hendes bedstefar hjælper ham.

Bogen er en blanding af fagbog og historie om det at fiske. Der er gode råd om at binde fiskesnører, lave sine egne blink og agn, bruge den rette krog og mange andre ting, den nye fisker har brug for at vide - også om de fisk, der skal smides tilbage i søen, hvis de ikke er store nok, for vi skal passe på bestanden.

Bogen er gennemillustreret, og de indsatte fagbogsafsnit har tydelige tegninger med anvisninger, så alle kan følge med. Derudover er der en fin ordliste, der forklarer de mange udtryk.

Og som en lille bonus bagerst i bogen, er der en lækker opskrift på fiskenuggets.

 

Fiskefakta for nybegyndere.

 

Fra ca. 8 år.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
108 sider
Udg. dato:
14. mar. 2023
ISBN:
9788727017518
Højde/Bredde/Dybde: 212mm./148mm./12mm. Målgruppe: 8-99 år Oversætter: Annette Lerche Trolle Originaltitel: Frans fiskar
229 , 95 kr.
183 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms