IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
119 , 96 kr.
149 , 95 kr.
Half Bad

Half Bad

Selv om Nathans far er en af de mest berygtede og frygtede sorte hekse, vokser han op blandt hvide hekse, der lever i ubemærkethed i blandt os. Men Nathan er anderledes – halvkode – og derfor bliver der holdt særligt øje med ham. Efterhånden som Nathan bliver ældre strammes kontrollen, men det lykkes ham alligevel at strejfe omkring i det skjulte og endda også fra tid til anden at få et glimt af dejlige Annalise, den hvide heks, der som en af de eneste ikke lader til at være bange for ham.

Men han kan mærke den trække i sig, den sorte natur … Også selv om han ved, at den er vild og farlig – og ond. Nathan forsøger at indordne sig, men efter en grusom oplevelse hos de hvide hekses råd flygter han, jaget af de hvide hekses specialkorps. Korpset bliver anført af Annelises familie, der synes at have en særlig interesse i at se Nathan helt og aldeles uskadeliggjort.

Nathan løber. Han ved, at han må finde den magtfulde sorte heks M, der vil kunne hjælpe ham. Men han ved også, at en sort heks’ tjenester aldrig er gratis …Læs mere >

< Læs mindre

På lager
480 sider
Udg. dato:
18. feb. 2015
ISBN:
9788711452974
Højde/Bredde/Dybde: 210mm./133mm./36mm. Målgruppe: 12-18 år
149 , 95 kr.
119 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms