IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
119 , 96 kr.
149 , 95 kr.
Historierne om Hanne Hundige

Historierne om Hanne Hundige

Sjov og fantasifuld højtlæsningsbog til drenge og piger om Hanne Hundige og hendes familie.

 

Hanne drømmer om en tilværelse som prinsesse i Hundige med tre ponyer i flot seletøj og med vandtrug af guld. Og så en bunke hø på gulvet. Og hun ved godt, hvordan tingene hænger sammen. Hun ved for eksempel, at det er dronningen, som bestemmer slikpriserne i Danmark, og at 8 plus 8 er mindst 3000 og firs. Og at man altså godt kan kalde sine to pudler for Mary og Frederik - også selvom de er to hanner. Det er faktisk både bombe- og bolsjesikkert.

Men nogle gange har Hanne altså lidt svært ved at opføre sig præcis, som mor og far gerne vil have. For sådan går det jo, når fjernsynet kalder på dig, når du er alene hjemme. Og når bandeordene ser sit snit til at flytte ind i din mund. Men det er egentlig ok, for selv en prinsesse har vel i bund og grund ret til at fejle.

 

De tre historier om Hanne er overskuelige med små kapitler, der passer til godnatlæsningen. Historierne er illustreret med flotte farverige hel-og halvsideillustrationer.

 

Thomas Lagermand Lundme er forfatter, dramatiker, billedkunstner og skribent. Han har skrevet mange fantastiske og anmelderroste bøger til børn og unge. 

 

Fra ca. 4 år.

Læs mere >

< Læs mindre

Ikke på lager
89 sider
Udg. dato:
20. feb. 2019
ISBN:
9788711905586
Højde/Bredde/Dybde: 225mm./175mm./14.5mm. Grafiker: Klahr/Grafisk design
149 , 95 kr.
119 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms