IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
159 , 96 kr.
199 , 95 kr.
Hr. Skægs ABC

Hr. Skægs ABC

Hr. Skæg lærer alle om bogstaverne i alfabetet. Med bogstaverne kan man stave til sit navn og alle andre ord hele i verden. Med bogstaver kan man simpelthen ALT.
Hr. Skæg fortæller om hele alfabetet hvor hvert bogstav har sin egen lille historie. Du kan møde chimpansen Arne der laver chili con carne eller Hr. Hansen den hemmelig helt.
Historierne er også lavet så man kan synge med på dem og der følger en cd med i bogen.

Læs mere >

< Læs mindre

  ”Hr. Skæg er vild med bogstaver, og børn er vilde med Hr. Skæg. Så det ligger lige for at lære om bogstaver ved at synge med på hvert bogstavs sang, som fortæller en historie - for man lærer bedst, når man har det skægt.
  Midtjyllands Avis
  Ikke på lager
  72 sider
  Udg. dato:
  12. okt. 2011
  ISBN:
  9788711403723
  Højde/Bredde/Dybde: 285mm./210mm./9mm. Målgruppe: 2-9 år Originaltitel: Hr. Skægs ABC Grafiker: Charlotte Flemmer
  199 , 95 kr.
  159 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   "Han er nærmest kult blandt landets yngste tv-seere, som løber efter ham på gaden for at få en autograf. Manden med det gulvlange skæg har gennem sine børneprogrammer lært dem både bogstaver og tal at kende. Nu udgiver han en ABC-bog, og missionen er, at det er godt at være nysgerrig."
   24 Timer
   Feltgruppe
    ”Selvom skærmtække på ingen måde er ensbetydende med gode børnebøger, sprudler »Hr. Skægs ABC« i sjælden grad med sin bogstav-og ordglæde. Bogstavernes lyde og betydning og rytmen i sproget er tekstens bærende elementer, og de gakkede rim om bogstaverne peger mest indad, så fokus holdes fast. Således vågner zebraen selvfølgelig med et sæt/ z, og d'et bruges på sms-vis: »D er bare det, D er« og Hr. Hansen en helt og »han er helt sig selv, når han er helt en anden.« Det er sjovt også for den voksne oplæser. Illustrationerne understreger og overdriver teksternes stemning godt, og musikken fungerer fint uden falbelader. Men bogens absolutte styrke er og bliver dens fornemme sprogfornemmelse!”
    Berlingske
    Feltgruppe
     ”Hr. Skæg er vild med bogstaver, og børn er vilde med Hr. Skæg. Så det ligger lige for at lære om bogstaver ved at synge med på hvert bogstavs sang, som fortæller en historie - for man lærer bedst, når man har det skægt. […] Dén bog som gave under juletræet i år vil vække lykke hos aldersgruppen, hvor det er aktuelt at lære bogstaver.”
     Midtjyllands Avis
     Feltgruppe