IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
103 , 96 kr.
129 , 95 kr.
Iqbal Farooq og den indiske superchip (filmomslag)

Iqbal Farooq og den indiske superchip (filmomslag)

Iqbal får fingrene i en superchip, der kan være løsningen på hele verdens energiproblemer.

En lille, elektronisk chip er landet i Danmark i selskab med en indisk elefantekspert. Superchippene kan spore elefanterne i Zoo, i fald de skulle stikke af. Men da en af dem kommer Iqbal i hænde viser den sig at rumme betydeligt større kræfter end nogen kunne ane – faktisk er den svaret på verdens energiproblemer og derved adskillige milliarder værd. Mindst!

Det opdager både onkel Rafiq og viceværten Alis søn, Kassem. Men det gør motorcykelbanden Helles Øgler og den yderligtgående bevægelse Imamer i Pyjamas desværre også. Pludselig er Iqbal centrum i en mildest talt optrappet konflikt.

Så er det et held, at hr. Wibrandt nede fra 1. sal er kommet i besiddelse af en kasse bazookaer fra Antvorskov kaserne og er klar til at forsvare både Iqbal og fædrelandet. Pyt så med, at Wibrandt ikke helt har forstået sammenhængen, og tror, at landet er under fare for invasion fra Island.

Iqbal Farooq og den indiske superchip er den tredje bog i serien om Iqbal fra Nørrebro, og bogen bag filmen Iqbal og superchippen.

Fra 8 år.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
208 sider
Udg. dato:
01. dec. 2016
ISBN:
9788711568019
Højde/Bredde/Dybde: 212mm./148mm./0mm. Målgruppe: 8-12 år
129 , 95 kr.
103 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms