IndlæserVent venligst…
Indlæser
159 , 96 kr.
199 , 95 kr.
Iqbal Farooq og den sorte Pjerrot

Iqbal Farooq og den sorte Pjerrot

“Æh, hvad så dér? Det er da terroristerne fra tv!” – råber Sjoko fra 9. klasse, da han ser Iqbal og hans lillebror Tariq i skolegården. Det er dagen efter det store brag, der fik jorden til at ryste under Nørrebro. Iqbal har aldrig været en ørn til fysik, men med hj-ae-lp fra Tariq og noget gammelt viskelæder, kontaktlim samt en håndfuld grannåle kommer der alligevel mere fut i fysikforsøget end egentlig planlagt. Eksplosionen kommer oven i købet i tv’s nyhedsudsendelse, og mens livet går sin vante gang hos familien Farooq hjemme i opgangen i Blågårdsgade, er skumle kræfter mere end almindeligt interesserede i den
formodede hemmelige eksplosionsformel. Da Iqbal og hans familie kort efter drager på campingferie i Jylland i deres gamle Mazda og med et telt fra Cirkus Benneweis i traileren, er de derfor i større fare, end de aner.

“Det er sjældent, man griner hjerteligt på hver side, selv om bogen er en børnebog. Det er vist ikke sket for undertegnede siden Bjarne Reuters allerførste jubelår. Nu sker det igen i røverhistorien om Iqbal Farooq og den sorte pjerrot af Manu Sareen.” Steffen Larsen

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
192 sider
Udg. dato:
16. nov. 2006
ISBN:
9788711310625
Målgruppe: 7-12 år
199 , 95 kr.
159 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Læseguide til Iqbal Farooq og den sorte Pjerrot

  ”Iqbal Farooq og den sorte pjerrot af Manu Sareen er den første af en række super underholdende bøger om den 13-årige Iqbal fra Nørrebro. Det er læsning med fuld fart på fra de allerførste sider. Humor, spænding og masser af street-slang. Sproget er vildt, og plottene vanvittige: Tivoli er i fare for at blive sprunget i luften, og dronningens kronjuveler er ved at blive nuppet, men Iqbal lugter hver gang lunten. Det er sjovt og dramatisk, men det er også provokerende. Bøgerne tager gas på både danskere og indvandrere og joker om de kulturforskelle og problemer, der er, eksempelvis på Nørrebro. Iqbal Farooq -bøgerne bruger humoren som et smuthul gennem alvoren, en genvej til en sjovere måde at tale om det, som er svært, på.”
  Weekendavisen
  Feltgruppe
   “Det er sjældent, man griner hjerteligt på hver side, selv om bogen er en børnebog. Det er vist ikke sket for undertegnede siden Bjarne Reuters allerførste jubelår. Nu sker det igen i røverhistorien om Iqbal Farooq og den sorte pjerrot af Manu Sareen.”
   * Individuelle anmeldere
   Feltgruppe