IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
79 , 96 kr.
99 , 95 kr.
Kære Evan Hansen

Kære Evan Hansen

Et brev, som aldrig skulle være læst af andre. En løgn, der aldrig skulle have været fortalt. Et liv, som han aldrig troede, han ville få. Evan Hansen får nu muligheden for det, han altid har ønsket sig: At høre til.

Kære Evan Hansen
I dag bliver en fantastisk dag, fordi …

Evan har altid følt sig alene, men da et brev havner i de forkerte hænder, bliver han trukket ind i en fremmed families tragedie. Nu får han muligheden for ikke længere at føle sig udenfor. Pludselig har den angstramte Evan et nyt formål. Og et website. Han er selvsikker, og han går viralt. Alle dage er fantastiske. Indtil alt er i fare for at falde sammen omkring ham, og han bliver konfronteret med sin værste fjende: sig selv.

En hvid løgn fører til store sandheder i denne varme og hjerteskærende fortælling, fyldt med sorg og autenticitet, om kampen for at høre til i en tid med hurtige forbindelser og dyb isolation.

Romanen er baseret på hit-musicalen “Dear Evan Hansen” fra Broadway, og er blevet til i et tæt samarbejde mellem skaberne af musicalen og forfatteren Val Emmich.

Originaltitel: Dear Evan Hansen - The Novel

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
376 sider
Udg. dato:
10. jan. 2019
ISBN:
9788711903247
Højde/Bredde/Dybde: 226mm./151mm./0mm. Målgruppe: 15-99 år Oversætter: Christian Bach Originaltitel: Dear Evan Hansen - The Novel Grafiker: Christian Bach
99 , 95 kr.
79 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms