IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Kun for os

Kun for os

Becky Albertalli og Adam Silvera genforenes for at fortsætte historien om Arthur og Ben, som læserne forelskede sig i i New York Times-bestselleren Hvis det er os.

BEN overlevede det første år på college, men han føler sig mere fastlåst end nogensinde. Undervisningen er hård, hans studiejob hos sin far er endnu værre og hans bedste ven, Dylan, har opført sig sært i flere uger.
Det eneste lyspunkt er skrivemakkeren Mario, som har givet ham masser af spanskundervisning og endnu flere kys. Men hvorfor kan han ikke lade være med at tænke på en helt særlig dreng fra sin fortid?

ARTHUR er tilbage i New York City for første gang i to år, og han er klar til at indtage teaterverden med storm som verdens bedste ... praktikant hos assistenten for en Off-Broadway forestilling.
Det er selvfølgelig trist at tilbringe hele sommeren langt væk fra kæresten Mikey, men han ved, at deres forhold kan klare alt. Derfor er det heller ikke noget problem, at eks-kæresten Ben pludselig er inde i billedet igen. Vel?

Den første forelskelse er særlig, men det alt for sent til "hvad nu, hvis ...". Er det ikke? Eller prøver universet at fortælle dem, at der er plads til en "do-over"?

Læs mere >

< Læs mindre

  '' alt i alt er det en sød fortælling om alle de forventninger vi har til kærligheden og vores partner.''
  Bibliotekernes lektørudtalelse
  På lager
  464 sider
  Udg. dato:
  23. jun. 2022
  ISBN:
  9788727004990
  Højde/Bredde/Dybde: 215mm./140mm./0mm. Målgruppe: 14-99 år Oversætter: Dorthe Hjort Jensen Originaltitel: Here's to Us Grafiker: Christian Bach
  249 , 95 kr.
  199 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   '' alt i alt er det en sød fortælling om alle de forventninger vi har til kærligheden og vores partner.''
   Bibliotekernes lektørudtalelse
   Feltgruppe