IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.carlsen.dk/
79 , 95 kr.
63 , 96 kr.
Mørkets oprør 1 - Tegnet

Mørkets oprør 1 - Tegnet

Maya Delaney har altid følt sig tæt forbundet med naturen og de store skove omkring hendes hjem – og det poteformede modermærke på hendes hofte føles som et tegn på, at hun hører til her.

Men så begynder foruroligende ting at ske omkring den lillebitte medicinske forskningsby, Salmon Creek. En af skolens elitesvømmere drukner i en helt rolig sø. Pumaer dukker stadigt hyppigere op i skovene, og Mayas bedste ven begynder at udvikle ’dårlige fornemmelser’ om personer, som de møder. Det gælder ikke mindst, den nye dreng i byen, Rafe, en bad boy fra Sydstaterne, som Maya til sin store ærgrelse ikke kan være helt ligeglad med. Især ikke da det viser sig, at Rafe måske har viden om Mayas biologiske forældre – og om hvad der foregår lige under overfladen i den lille by …

Tegnet er første bind i Kelley Armstrongs nye serie, Mørkets oprør. Mørkets oprør er en selvstændig fortsættelse af den populære trilogi Mørkets kræfter.

”Med et sikkert mix af videnskab, myter og mysterier skaber Armstrong en levende verden, yderligere forstærket af spændende karakterer. Både fans og nye læsere vil være ivrige efter mere, når Armstrongs historie når frem til den hjertebankende slutning.” Publishers Weekly

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
332 sider
Udg. dato:
23. jan. 2013
ISBN:
9788711399606
Target Group 12-18 years
79 , 95 kr.
63 , 96 kr.
Spar 20.00 kr. før 99.95 kr.
Prisen er inkl. moms
Spar 16.00 kr. før 79.96 kr.
Prisen er ekskl. moms

En del af serien Mørkets oprør

Mørkets oprør (Tegnet, Flugten, Oprør) er en trilogi om en gruppe teenagere med særlige kræfter, som får vendt op og ned på deres liv, da det går op for dem, at de er en del af et eksperiment.

...
Se mere