IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.carlsen.dk/
79 , 95 kr.
63 , 96 kr.
Mørkets oprør 2 - Flugten

Mørkets oprør 2 - Flugten

MAYA DELANEYS poteformede modermærke afslører hendes sande jeg – Maya er dyregænger. Hun har en helt særlig forbindelse til dyrene i skovene omkring hende, og hun ved, at hun inden længe vil kunne skifte og blive en af dem. En hemmelighed og en evne hun deler med den upopulære – og stærkt tiltrækkende – tilflytter, Rafe. Og en evne, som det lader til at andre kan have meget store og farlige interesser i.
Nu er Maya og hendes venner på flugt efter en skovbrand, og de havner langt ude i vildnisset, hvor der ikke er nogen hjælp at hente. De har kun sig selv og hinanden. Men der er spændinger i gruppen. For Maya er tilsyneladende ikke den eneste med særlige evner, og det bliver mere og mere klart, at farerne ikke kun lurer i skovene omkring dem …

Tegnet er andet bind i Kelley Armstrongs serie, Mørkets oprør. Mørkets oprør er en selvstændig fortsættelse af den populære trilogi Mørkets kræfter.

”Tegnet vrimler med gode figurer og en spændende historie ...” Troldspejlet omTegnet –bind 1 i Mørkets oprør

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
288 sider
Udg. dato:
10. jul. 2013
ISBN:
9788711399613
Target Group 12-18 years
79 , 95 kr.
63 , 96 kr.
Spar 70.00 kr. før 149.95 kr.
Prisen er inkl. moms
Spar 56.00 kr. før 119.96 kr.
Prisen er ekskl. moms

En del af serien Mørkets oprør

Mørkets oprør (Tegnet, Flugten, Oprør) er en trilogi om en gruppe teenagere med særlige kræfter, som får vendt op og ned på deres liv, da det går op for dem, at de er en del af et eksperiment.

...
Se mere