IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
159 , 96 kr.
199 , 95 kr.
Nattergalen

Nattergalen

af H.C. Andersen & illustreret af Lars Gabel

Historien om Nattergalen er en enkel, smuk historie i bedste H.C. Andseren-tradition.

Det er også en historie med humor, hjerte og morale, som er kendetegnende for så mange af H.C. Andersens fantastiske fortællinger.

Nattergalen synger smukt for alle, uanset om de er rige eller fattige, og derfor er den elsket vidt og bredt i Kina. Noget så smukt bør være tæt på en mægtig kejser. Men nattergalen er en fri fugl, og da kejseren modtager en kunstig nattergal, flyver den ægte fugl derfra.Den kunstige nattergal har ingen sjæl, intet hjerte, men en udløbsdato - og snart ligger kejseren for døden og længes efter nattergalens sang, der kan overbevise selv døden om, at der er noget smukt derude.

Eventyret er illustreret på smukkeste vis af Lars Gabel, der modtog Kulturministeriets Illustratorpris i 2015, for sin smukke fortolkning af et andet vidunderligt eventyr af H.C. Andersen: De vilde svaner. Lars Gabels kærlighed til eventyret, og især H. C. Andsersen, ses tydeligt i hans udtryk, der bevæger sig elegant mellem de mrke og de lyse historier om kærlighed, sorg, ambition og tab.

Læs med i de klassiske fortællinger, der er nænsomt bearbejdet, og så på opdagelse i de smukke illustrationer.

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
32 sider
Udg. dato:
24. jan. 2019
ISBN:
9788711902394
Højde/Bredde/Dybde: 285mm./210mm./0mm. Målgruppe: 6-10 år
199 , 95 kr.
159 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms