IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
79 , 96 kr.
99 , 95 kr.
Og havet var vores himmel

Og havet var vores himmel

af Patrick Ness & illustreret af Rovina Cai

Og havet var vores himmel er en tankevækkende og fascinerende roman af den anmelderroste forfatter Patrick Ness. Smukt illustreret af Rovina Cai.


Bathsheba og de andre hvaler lever og ånder for at jage. De kæmper en endeløs kamp mod mennesket. Sådan har det altid været, sådan vil det altid være.
Men en dag – da de angriber et af menneskenes skibe – finder de ikke blot det sædvanlige bytte. De finder et menneske, som bærer på den største hemmelighed af alle, og for første gang kommer hvalerne på sporet af ham - monsteret, myten, djævelen selv …
Nu påbegynder den ultimative jagt på det onde, og når den er forbi, vil verden være forandret for altid.

Patrick Ness, som er bedst kendt for den anmelderroste bestseller Monster, har skrevet en mesterlig fortælling om den klassiske kamp mellem det gode og det onde - mellem naturen og mennesket. Historien er inspireret af klassikeren Moby Dick, og den vender alt, hvad vi tænker og tror om verden og os selv, på hovedet. Patrick Ness er yderligere kendt for Chaos Walking-trilogien, som har begejstret læsere over hele verden.

Læs mere >

< Læs mindre

"Stort fortalt og flot udtænkt"
Politiken
På lager
160 sider
Udg. dato:
30. nov. 2018
ISBN:
9788711903452
Højde/Bredde/Dybde: 245mm./170mm./0mm. Målgruppe: 11-99 år Oversætter: Lene Ewald Hesel Originaltitel: And the Ocean was Our Sky Grafiker: Christian Bach
99 , 95 kr.
79 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms
"Stort fortalt og flot udtænkt"
Politiken
Feltgruppe