IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
149 , 96 kr.
119 , 97 kr.
Olympens helte (5) - Olympens blod

Olympens helte (5) - Olympens blod

De gale guder, mytologiske monstre og seje helte er tilbage i Rick Riordans OLYMPENS HELTE.

Selv om det græske og romerske mandskab om bord på Argo II har klaret sig gennem snesevis af prøver og vilde strabadser er de ikke kommet tættere på at besejdre Gaia. Alle hendes giganter er nu samlede i Athen, og de er stærkere end nogensinde før. Og de venter bare på, at havlguderne skal dukke op, så de kan ofre to af dem og give Gaia det blod, som hun tørster efter.

Samtidig plages halvguderne af grimme syner hjemmefra: For ved Halvblodslejren har Octavian ført de romerske styrker helt frem til de magiske grænser, og han afventer bare de sidste forstækrninger, før han sætter angrebet ind. Kun den enorme statue af Athene Parthenos vil måske kunne beskytte lejren. Det er bare lige det med at få en tolv meter høj stature transporteret hen over Atlanterhavet. Men forsøget må gøres ...

Så heltene må dele sig igen: mod vest med Athene Parthenos, mod øst med Argo II. Begge hold må navigere mellem guder, som er pænt bimse, og har svært ved at finde ud af, om de er romerske eler græske, og om de skal holde med guderne eller giganterne. Så der er ikke meget hjælp at hente der. Men halvguderne kan ikke give op: de må ud på den sidste del af rejsen - frem mod det endelige opgør!

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
528 sider
Udg. dato:
22. jan. 2015
ISBN:
9788711345016
Højde/Bredde/Dybde: 210mm./133mm./43mm. Målgruppe: 10-18 år Oversætter: Vibeke Nielsen
149 , 96 kr.
119 , 97 kr.
Spar 25% før 199.95 kr.
Prisen er inkl. moms
Spar 25% før 159.96 kr.
Prisen er ekskl. moms