IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
Om Forlaget Carlsen

Om Forlaget Carlsen

Forlaget Carlsen er Danmarks største børnebogsforlag. Vi udgiver bøger til børn i alle aldre – og vores underforlag CarlsenPuls udgiver young adult litteratur til læsere fra ca. 14 år og til alle andre, der godt kan lide en stor historie.
 
Forlaget Carlsen har udgivet børne- og ungdomslitteratur siden 1942 og har både klassiske fortællinger om Rasmus Klump og Peter Pedal samt nyere forfattere som Sebastian Klein, Sarah Engell, Jakob Riising, Kristina Aamand, Oliver Jeffers og Patrick Ness på programmet. Forlaget Carlsen er også det eneste forlag i Danmark, der har rettigheder til at udgive de berømte Pixi®-bøger.
 
Vi tager aktivt del i debatten om børne- og ungdomskultur i Danmark og sætter fokus på det, bøger og læsning kan gøre for fordybelsen hos det enkelte menneske og for samværet mellem mennesker.
 
Vi sætter en ære i både at udgive de bøger, som børn og unge selv hiver ned fra boghandlerens eller bibliotekets hylde og også de bøger, som måske kræver en voksen formidler for at komme helt ind i bogens univers. Vi tror på, at læsning både er vejen til underholdning og til at se verden på nye måder.
 
Forlaget Carlsen er en del af Forlagshuset Lindhardt og Ringhof A/S, der er ejet af Egmont, Danmarks største mediekoncern.
 
 
Om Forlagshuset Lindhardt og Ringhof
 
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof er et ambitiøst dansk forlagshus med en stærk international profil. Vi udgiver kvalitetsbøger, der underholder, oplyser og inspirerer: bøger om store personligheder, om vores fælles historie, mad og vin, romaner, krimier og kærlighedshistorier, billedbøger, ungdomsromaner, undervisningsmaterialer og lærebøger, klassikere, nobelprisvindere, debutanter og internationale bestsellerforfattere.
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af Lindhardt og Ringhof, Alinea, Akademisk Forlag, Alfabeta, LR Uddannelse, Lovebooks, Saga samt Danmarks største børnebogsforlag Carlsen. Tilsammen udgiver vi mere end 600 nyheder om året - og har skabt Danmarks største katalog af e- og lydbøger.

Læs mere >

< Læs mindre

Forlagshuset på facebook

Lindhardt og Ringhof på Facebook

Lindhardt og Ringhof på Instagram

Lindhardt og Ringhof på LinkedIn

     
     

Læs mere >

< Læs mindre