IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
159 , 96 kr.
199 , 95 kr.
Percy Jackson 2 - Uhyrernes hav

Percy Jackson 2 - Uhyrernes hav

Percy har tilbragt et fint, men alt andet lige temmeligt begivenhedsløst år, på sin skole i New York, og han glæder sig nu til sommeren, som skal tilbringes i Halvblodslejren med alle de andre halvguder.

Roen og freden slutter dog noget uventet, da en helt almindelig omgang dødbold udvikler sig til et spil på netop liv og død i kamp med et hold grimme kannibalgiganter. Aldrig så snart er denne kamp overstået, før Percys veninde, halvguden Annabeth, dukker op med foruroligende nyheder fra Halvblodslejren. De magiske grænser, som beskytter lejren mod indtrængende, er blevet forgiftede, og hvis ikke en kur mod dette bliver fundet hurtigst muligt, vil halvgudernes eneste sikre tilholdssted blive ødelagt.
Oven i denne bekymring har Percy nok at gøre med at tænke over sine mærkelige drømme om vennen Grover. Meget tyder på, at Grover er i fare, men vil Percy kunne regne ud, hvordan han skal komme sin ven til undsætning?

Gale guder, mytologiske monstre og en helt, der holder helt frem til sidste side.

Uhyrernes Hav er andet bind i serien om Percy Jackson og olymperne.

”Med en præstation, der er hans beskrevne helte værdig, har Riordan skabt en fortsættelse, som er endnu stærkere end hans overbevisende debut.” – Publisher’s Weekly

Læs mere >

< Læs mindre

  "Det er sjældent, at en toer lever helt op til forventningerne efter den første bog, og det er vist endnu mere sjældent, at den faktisk er bedre end sin forløber.
  Ikke på lager
  286 sider
  Udg. dato:
  08. apr. 2015
  ISBN:
  9788711451847
  Højde/Bredde/Dybde: 210mm./133mm./29mm. Målgruppe: 13-18 år
  199 , 95 kr.
  159 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   ”Med en præstation, der er hans beskrevne helte værdig, har Riordan skabt en fortsættelse, som er endnu stærkere end hans overbevisende debut.”
   Publisher’s Weekly
   Feltgruppe
    "Det er sjældent, at en toer lever helt op til forventningerne efter den første bog, og det er vist endnu mere sjældent, at den faktisk er bedre end sin forløber. Ikke desto mindre er det dog tilfældet her: Percy Jackson: Uhyrernes Hav er absolut topunderholdning og mindst ligeså god som - hvis ikke bedre end - etteren."
    Feltgruppe