IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.carlsen.dk/
159 , 96 kr.
199 , 95 kr.
Percy Jackson 5 - Den sidste olymper

Percy Jackson 5 - Den sidste olymper

Den fatale profeti om Percys Jacksons skæbne afsløres endelig i den store finale! Det ser ikke lyst ud …

Gennem et helt år har halvblodsbørnene forberedt sig til den endelige kamp med titanerne, vel vidende, at chancerne for at vinde er skræmmende små. Kronos’ hær er stærkere end nogensinde før, og med hver halvgud og gud, som den onde titan rekrutterer, vokser hans magt.
Mens olymperne kæmper for at få kontrol over monsteret Typhon, som Kronos har sendt tværs over USA med retning mod New York, påbegynder Kronos sin fremrykning mod gudernes bolig, Olympen, der nu lægger ubeskyttet hen på toppen af Empire State Building i New York. Det er op til Percy Jackson og en lille hær af unge halvguder at stoppe Tidens Herre og hans dødsensfarlige hjælpere …

Gale guder, mytologiske monstre og en helt, der holder helt frem til sidste side. Den allersidste.

DEN SIDSTE OlYMPER ER FEMTE BIND I SERIEN OM PERCY JACKSON OG OLYMPERNE

”De horder af unge læsere, der ivrigt har kastet sig Rick Riordans bøger … vil uden tvivl sluge dette afsluttende bind, lige så grådigt som en tallerkenfuld ambrosia, eller måske pizza.” – The Wall Street Journal

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
396 sider
Udg. dato:
08. apr. 2015
ISBN:
9788711451878
Target Group 10-14 years
199 , 95 kr.
159 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

En del af serien Percy Jackson og Olymperne

  ”Hvis du er til god, spændende fantasy blandet med lidt humor, vil du elske Percy Jackson-serien. Det er svært ikke at grine når man er godt slugt i denne bog, for der er nærmest konstant et eller andet, der kan sætte gang i ens lattermuskler. […] Men ikke nok med at den er sjov, den er også virkelig spændende. Hele tiden sker der nye ting, der i hvert fald motiverer mig til liiiige at vende næste side.”
  boggnasker.dk
  Feltgruppe
   ”Velskrevet og spændende fantasy, med et herligt pift af græske guder, som giver læseren lyst til at sætte sig mere ind i den græske mytologi. Uden tvivl det bedste fantasy jeg har læst siden bøgerne om Harry Potter. Anbefales!”
   Lektørbasen
   Feltgruppe