IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
Chaos Walking

Chaos Walking

Hvordan kan du flygte, når dine forfølgere kan høre alle dine tanker? 

Første bind i hæsblæsende og velskrevet trilogi af YA-mesteren Patrick Ness. For fans af The Hunger Games, Divergent og The Maze Runner. Prentisstown er ikke en by som alle andre. Her kan alle nemlig høre hinandens tanker i en overvældende og endeløs strøm af Støj. En måned før den fødselsdag, der vil gøre Todd til en mand, opdager han sammen med sin hund, Manchee (hvis tanker, Todd også kan gøre - om han vil det eller ej), et område med total stilhed. 

De opdager, at byen, hvor privatliv er umuligt, gemmer på en forfærdelig hemmelighed. En hemmelighed så grusom, at Todd og Manchee må flygte, hvis de vil gøre sig håb om at overleve. 

Filmen baseret på bogen får dansk biografpremiere i marts 2019 og har bl.a. Daisy Ridley, Tom Holland, Nick Jonas og Mads Mikkelsen på rollelisten.

Læs mere >

< Læs mindre

"ALLE BØR LÆSE CHAOS WALKING-TRILOGIEN. ALLE!”

GUARDIAN

“SKÆMMENDE, OPLØFTENDE OG HJERTESKÆRENDE” 

SUNDAY TELEGRAPH 

Læs mere >

< Læs mindre

Patrick Ness

Patrick Ness (f. 1971) bor i London og har skrevet bøger for både voksne og unge. I Danmark er han særligt kendt for den storsælgende Monster (2015), men også hans øvrige forfatterskab har begejstret læsere i alle aldre. Chaos Walking-trilogien er hans anmelderroste og prisvindende YA-debut, som udkom i Storbritanien i 2008, men først 10 år senere fandt vej til de danske læsere. Filmatiseringen af trilogien rammer de danske biografer i foråret 2019 med bl.a. Mads Mikkelsen og Tom Holland (Spiderman) i de bærende roller. 

LÆS MERE HER

Læs mere >

< Læs mindre

Titler i serien (1)
Tilpas udvalg
IndlæserVent venligst…
Indlæser

Hvordan kan du flygte, når dine forfølgere kan høre alle dine tanker? Første bind i hæsblæsende og velskrevet trilogi af YA-mesteren Patrick Ness (forfatteren til Monster...

Hardcover
Hvordan kan du flygte, når dine forfølgere kan høre alle dine tanker? Første bind i hæsblæsende og velskrevet trilogi af YA-mesteren Patrick Ness (forfatteren til Monster). For fans af The Hunger Games, Divergent og The Maze Runner. Prentisstown er i...
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
På lager
536 sider
Udg. dato:
31. maj 2018
536 sider
Udg. dato:
31. maj 2018