IndlæserVent venligst…
Indlæser
Troldeliv

Troldeliv

Hvad ville du sige til at blive venner med Paja og Pajko?
I billedbogsserien TROLDELIV kan du følge troldeungerne Paja og Pajko og deres 9 søskende på eventyr i skoven. Paja er den eftertænksomme, kloge troldepige, som er optaget af skovens dyr og planter, mens Pajko er hendes spilopmager af en tvillingbror, som bedst kan lide sjov i gaden. Følg med, når de tumler rundt i skoven og oplever en masse spændende ting.
Den kendte danske tegner Peter Madsen og hans norske kone, Sissel Bøe, har i flere år læst alle de nordiske sagn og myter, de kunne komme i nærheden af, før de skabte det enestående, helstøbte univers, som de 3-6 årige bliver præsenteret for i billedbogserien om de 11 troldeunder og deres forældre, som bor i troldhulen under det gamle egetræ.
Der er 10 bøger i Troldeliv-serien samt et samlebind med de 5 første Troldeliv-historier! 6 nye, små Troldeliv-historier udkom i PIXI-fomat i efteråret 2015. 

Læs mere >

< Læs mindre

Titler i serien (1)
Tilpas udvalg

En skøn julekalender i hele 26 afsnit om troldeungerne Paja og Pajko - og en sur nisse. Paja og Pajko er kommet på en svær opgave: Nissen Nik er sur på de mennesker, der ...

Hardcover
En skøn julekalender i hele 26 afsnit om troldeungerne Paja og Pajko - og en sur nisse. Paja og Pajko er kommet på en svær opgave: Nissen Nik er sur på de mennesker, der bor på den gård, han ellers skal passe på. Menneskene tror nemlig ikke længere p...
159 , 96 kr.
199 , 95 kr.
159 , 96 kr.
199 , 95 kr.
På lager
176 sider
Udg. dato:
15. okt. 2016
176 sider
Udg. dato:
15. okt. 2016