IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.carlsen.dk/
479 , 96 kr.
599 , 95 kr.
Sprogkuffert 1: Børnehave

Sprogkuffert 1: Børnehave

Vil du træne dialogisk læsning med de 3-6-årige? Dialogisk læsning handler om at invitere børnene til at besvare spørgsmål, reflektere, udtale ord og sætninger, afprøve bøjninger og rimord eller formulere egne små historier. Børnene får et større ordforråd, bliver bedre til samtale og motiveres langt mere end ved almindelig højtlæsning.

I denne kuffert finder du en vejledning til dialogisk læsning, tre søde papfigurer og tre bøger, som børnene vil høre igen og igen:

1) Eventyret om Rødhætte, der handler om en lille pige med en rød hætte, der skal besøge sin bedstemor, men ender med at støde på en grum ulv. Der hører papfigurer med til denne fortælling.

2) "Stor og stærk" af Kim Fupz Aakeson, hvor en dreng spiser havregrød til morgenmad hver dag, selvom han ikke kan lide det. Drengens mor og far siger nemlig, at han bliver stor og stærk af det, og det gør han også! Faktisk ender drengen med at bestemme alt derhjemme, fordi han er så stærk.

3) "Simon skal i nulte", der er skrevet af Peter Gotthardt. Simon er nervøs for at starte i skole, fordi der er så mange nye ting han skal lære. Heldigvis hjælper mor og far og den søde nye lærer ham.

 

Forlaget Carlsen har sammen med forfatter Lotte Salling udviklet fem sprogkufferter, der introducerer dialogisk læsning og kan hjælpe forældre og pædagoger til "lege læringen ind i børnene" under højtlæsningen. Sprogkufferterne indeholder bøger, der motiverer børnene til at besvare spørgsmål og reflektere over de emner, som er relevante for dem i den alder, de har.

Der er lavet to kufferter til børn i vuggestuealderen (1-3 år) og tre kufferter til børn i børnehavealderen (3-6 år). Bøgerne i hver kuffert behandler emner, der passer til børnenes alder – som når de allermindste ikke vil have børstet tænder og når de skal forberede sig til at starte i børnehave eller når de større børn oplever nye venskaber i børnehaven eller skal til at tænke på at starte i skole.

Sprogkufferter til dialogisk læsning, til motorisk deltagelse i sprogprocessen og til hyggelæsning barn og voksen imellem!

 

 

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
Udg. dato:
10. dec. 2014
ISBN:
9788711322048
Target Group 3-5 years
Denne udgave er ikke længere til salg