IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.carlsen.dk/
479 , 96 kr.
599 , 95 kr.
Sprogkuffert 3: Børnehave

Sprogkuffert 3: Børnehave

Vil du træne dialogisk læsning med de 3-6-årige? Dialogisk læsning handler om at invitere børnene til at besvare spørgsmål, reflektere, udtale ord og sætninger, afprøve bøjninger og rimord eller formulere egne små historier. Børnene får et større ordforråd, bliver bedre til samtale og motiveres langt mere end ved almindelig højtlæsning.

I denne kuffert finder du en vejledning til dialogisk læsning, tre søde papfigurer og tre bøger, som børnene vil høre igen og igen:

1) Brødrene Grimms eventyr om "Hans og Grete" med tre papfigurer. De to børn Hans og Grete bliver efterladt alene inde i en mørk skov, og derefter starter deres rejse for at finde hjem igen. Undervejs møder de en ond heks med et hus lavet af slik og søde sager.

2) "Krible krable rim for de små" er skrevet af forfatteren bag sprogkufferten Lotte Salling. Bogen indeholder rim om alle de små krible krable-dyr, der findes i naturen som myrer, mariehøns, lus, larver og mange flere.

3) "Ella og Vera" handler om at være veninder. Ella og Vera leger sammen hver dag, men en dag glemmer Ella sin bamse hjemme hos Vera. Ella savner sin bamse så meget, men Vera er også rigtig glad for bamsen, så hun fortæller ikke Vera, at han godt ved, hvor den er. Finder bamsen mon hjem til Ella igen? Bogen er skrevet af Marie Norin.

 

Forlaget Carlsen har sammen med forfatter Lotte Salling udviklet fem sprogkufferter, der introducerer dialogisk læsning og kan hjælpe forældre og pædagoger til "lege læringen ind i børnene" under højtlæsningen. Sprogkufferterne indeholder bøger, der motiverer børnene til at besvare spørgsmål og reflektere over de emner, som er relevante for dem i den alder, de har.

Der er lavet to kufferter til børn i vuggestuealderen (1-3 år) og tre kufferter til børn i børnehavealderen (3-6 år). Bøgerne i hver kuffert behandler emner, der passer til børnenes alder – som når de allermindste ikke vil have børstet tænder og når de skal forberede sig til at starte i børnehave eller når de større børn oplever nye venskaber i børnehaven eller skal til at tænke på at starte i skole.

Sprogkufferter til dialogisk læsning, til motorisk deltagelse i sprogprocessen og til hyggelæsning barn og voksen imellem!

 

 

 


 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
Udg. dato:
10. dec. 2014
ISBN:
9788711322123
Target Group 3-7 years
Denne udgave er ikke længere til salg