IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.carlsen.dk/
479 , 96 kr.
599 , 95 kr.
Sprogkuffert 4: Vuggestue

Sprogkuffert 4: Vuggestue

Vil du træne dialogisk læsning med de 1-3-årige? Dialogisk læsning handler om at invitere børnene til at besvare spørgsmål, reflektere, udtale ord og sætninger, afprøve bøjninger og rimord eller formulere egne små historier. Børnene får et større ordforråd, bliver bedre til samtale og motiveres langt mere end ved almindelig højtlæsning.

I denne kuffert finder du en vejledning til dialogisk læsning, tre søde papfigurer og tre bøger, som vuggestuebørnene vil høre igen og igen:

1) "Ella skal i børnehave" med tilhørende papfigurer, der opfordrer til leg. Peter Gotthardt har skrevet bogen om Ella, der glæder sig til at starte i børnehave. Men det kan også være svært at starte et helt nyt sted, når man stadig er så lille.

2)"Jeg vil ikke… ha’ børstet tænder" af Gitte Ladefoged. Far kæmper med Anna der ikke vil have børstet tænder. Det VIL hun bare ikke. Men så indser Anna, at Bamse heller ikke vil have børstet tænder, og så må hun jo vise ham, hvordan det skal gøres.

3) "Børnenes billedbog" er lavet af Sabine Lemire. Bogen indeholder fotografier af børns hverdag og den verden, der omgiver dem som dyr, planter, mad, andre børn, der hopper i trampolin og meget mere.

 

Forlaget Carlsen har sammen med forfatter Lotte Salling udviklet fem sprogkufferter, der introducerer dialogisk læsning og kan hjælpe forældre og pædagoger til "lege læringen ind i børnene" under højtlæsningen. Sprogkufferterne indeholder bøger, der motiverer børnene til at besvare spørgsmål og reflektere over de emner, som er relevante for dem i den alder, de har.

Der er lavet to kufferter til børn i vuggestuealderen (1-3 år) og tre kufferter til børn i børnehavealderen (3-6 år). Bøgerne i hver kuffert behandler emner, der passer til børnenes alder – som når de allermindste ikke vil have børstet tænder og når de skal forberede sig til at starte i børnehave eller når de større børn oplever nye venskaber i børnehaven eller skal til at tænke på at starte i skole.

Sprogkufferter til dialogisk læsning, til motorisk deltagelse i sprogprocessen og til hyggelæsning barn og voksen imellem!

 

 

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
Udg. dato:
10. dec. 2014
ISBN:
9788711322109
Target Group 0-3 years
Denne udgave er ikke længere til salg