IndlæserVent venligst…
Indlæser
479 , 96 kr.
599 , 95 kr.
Sprogkuffert 5: Vuggestue

Sprogkuffert 5: Vuggestue

Vil du træne dialogisk læsning med de 1-3-årige? Dialogisk læsning handler om at invitere børnene til at besvare spørgsmål, reflektere, udtale ord og sætninger, afprøve bøjninger og rimord eller formulere egne små historier. Børnene får et større ordforråd, bliver bedre til samtale og motiveres langt mere end ved almindelig højtlæsning.

I denne kuffert finder du en vejledning til dialogisk læsning, tre søde papfigurer og tre bøger, som vuggestuebørnene vil høre igen og igen:

1) "Krible krable rim for de små", der er skrevet af forfatteren bag sprogkufferten Lotte Salling, og sammen med bogen er tilhørende papfigurer. Bogen indeholder rim om alle de små krible krable-dyr, der findes i naturen som myrer, mariehøns, lus, larver og mange flere.

2) "Min store bog om ord" er lavet af Mairi Mackinnon og er en stor papbog fyldt med ord og tilhørende tegninger, så de mindste kan lære at koble ord sammen med billeder. I bogen findes der alt lige fra dyr, mad og ting fra hjemmet til vejret, modsætninger, tal, farver og former.

3) "Jeg vil ikke... ha' tøj på" er skrevet af Gitte Ladefoged og handler om Anna, som IKKE vil have tøj på. Hun vil nemlig hellere lege gemmeleg, men så kommer mor for sent på arbejde. Måske kan det hjælpe at lave en tøjmand eller lege hund?

 

Forlaget Carlsen har sammen med forfatter Lotte Salling udviklet fem sprogkufferter, der introducerer dialogisk læsning og kan hjælpe forældre og pædagoger til "lege læringen ind i børnene" under højtlæsningen. Sprogkufferterne indeholder bøger, der motiverer børnene til at besvare spørgsmål og reflektere over de emner, som er relevante for dem i den alder, de har.

Der er lavet to kufferter til børn i vuggestuealderen (1-3 år) og tre kufferter til børn i børnehavealderen (3-6 år). Bøgerne i hver kuffert behandler emner, der passer til børnenes alder – som når de allermindste ikke vil have børstet tænder og når de skal forberede sig til at starte i børnehave eller når de større børn oplever nye venskaber i børnehaven eller skal til at tænke på at starte i skole.

Sprogkufferter til dialogisk læsning, til motorisk deltagelse i sprogprocessen og til hyggelæsning barn og voksen imellem!

 

 

 

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
Udg. dato:
10. dec. 2014
ISBN:
9788711322031
Target Group 0-3 years
Denne udgave er ikke længere til salg