IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

www.carlsen.dk/
79 , 95 kr.
63 , 96 kr.
Stjålet

Stjålet

Det gik sådan her til:

Jeg blev stjålet i en lufthavn.
Taget væk fra alt det, jeg kendte,
alt det, jeg var vant til.
Ført væk til sand og varme og støv og farer.
Og han forventede, at jeg ville elske ham.
Det her er min historie.


16-årige Gemma bliver bortført af den lidt ældre og gådefulde Ty. Han tager hende med midt ud i den australske ødemark, for at de sammen skal begynde på et nyt liv der. Gemma ved, at hun må væk, og at Ty har en forskruet opfattelse af virkeligheden. Men samtidig er hun også helt afhængig af ham og hans kendskab til omgivelserne.
Stjålet er Gemmas tanker om nogle mærkelige og foruroligende måneder under Australiens glødende sol. Måneder, hvor linjerne mellem kærlighed og besættelse og venskab og fangenskab udviskes, indtil de næsten ikke er der længere. Næsten ikke.”… en uforglemmelig beretning om fangenskab og styrken i forhold mennesker imellem.”
-Publishers Weekly


Kåret som Bedste ungdomsroman af både teenagere og biblioteker (Gold Inky Award og Branford Boase Award). Stjålet har derudover vundet og været nomineret til adskillige andre priser.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
288 sider
Udg. dato:
25. jun. 2014
ISBN:
9788711349465
Target Group 12-15 years
Denne udgave er ikke længere til salg

En del af serien Sonar

Sonar er Carlsens serie af de allerbedste realistiske young adult-romaner. De handler om livet, både når det er tindrende lykkeligt, og når det er mørkt og råt og gør ondt.

...
Se mere