IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Tom Sawyers eventyr

Tom Sawyers eventyr

Mark Twains klassiske eventyr om drengeliv er fyldt med humor, varme og energi. Her levendegøres en imponerende flok af uimodståelige personer, og her skabes et levende maleri af livet i en lille by ved Mississippi-floden.

Drengehelten, den ubetvingelige Tom, er en fortryllende blanding af storsind, dårlig opførsel og praleri. Hvad enten han narrer sine skolekammerater til at kalke et plankeværk, spiller syg, løber væk for at leve som pirat sammen med sin ven Huck Finn, er vidne til et mord, finder en skat eller bliver forelsket i dejlige Becky Thatcher, så er problemer, svindel og humbug, godt humør og eventyr aldrig langt væk.

Historien er baseret på Mark Twains egen drengetid, og ved den første udgivelse i 1876 blev Tom Sawyers eventyr straks en succes. Ved Mark Twains død var bogen allerede blevet en amerikansk klassiker og bestseller, og den har lige siden underholdt børn og voksne som en munter ode til barndommens endeløse muligheder.

Denne smukke udgave er den uforkortede tekst med mere end 70 vidunderlige illustrationer af den prisbelønnede kunster Robert Ingpen.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
240 sider
Udg. dato:
30. sep. 2016
ISBN:
9788711566480
Højde/Bredde/Dybde: 0mm./0mm./31.5mm. Oversætter: Jette Røssell Originaltitel: The Adventures of Tom Sawyer
249 , 95 kr.
199 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms