IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
159 , 96 kr.
199 , 95 kr.
Bogtyven

Bogtyven

En utrolig historie fortalt af den mørkeste fortæller af alle.

Det er 1939. Nazityskland. Landet holder vejret. Døden har aldrig haft så travlt før, og det ser ikke ud til at blive bedre.

Liesel Memingers liv ændres, da hun ved sin brors grav får fat på en lille ting, der ligger begravet i sneen. Det er “Håndbog for kirkegårdsgravere”. Bogen er blevet glemt der, og det bliver Liesels første bogtyveri. Derefter begynder en kærlighedsaffære med bøger og ord, efterhånden som Liesel lærer at læse af sin plejefar.

Snart stjæler hun bøger fra nazisternes bogbrændinger, fra borgmesterens kones bibliotek, fra hvor der overhovedet kan findes bøger. Men det er farlige tider. Da Liesels plejefamilie skjuler en jøde i kælderen, både åbner og lukker det verden for Liesel.

Bogtyven er fortalt af Døden. En historie om ordenes magt og bøgernes evne til at være sjælens føde. Markus Zusak har med sin fantastiske og intense fortælleevne givet os en bog, der vil blive stående længe.

Læs mere >

< Læs mindre

  "Bogen skaber billeder på nethinden, i der ikke går væk med det samme. Jeg har grint og grædt. Lidt og elsket. Alt sammen da jeg læste. En ny yndlingsbog er skabt -i hvert fald for mit vedkommende.
  MidtFyns Posten
  På lager
  576 sider
  Udg. dato:
  01. nov. 2008
  ISBN:
  9788711430743
  Højde/Bredde/Dybde: 210mm./133mm./45mm. Målgruppe: 13-18 år
  199 , 95 kr.
  159 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   "Bogen skaber billeder på nethinden, i der ikke går væk med det samme. Jeg har grint og grædt. Lidt og elsket. Alt sammen da jeg læste. En ny yndlingsbog er skabt -i hvert fald for mit vedkommende. Måden, ordene er sat sammen på, og de små stop i historien, der er brugt til at forklare andre sjove eller væmmelige kendsgerninger, gør det til spændende og sjov læsning. " Bogtyven" henvender sig til alle over 13 år, da den sommetider kan være barsk, eller svær at sætte sig ind i, hvis man er yngre. Så er der kun tilbage og sige: God fornøjelse." Maja Ravn Christiansen går i det daglige i 2. g. på Midtfyns Gymnasium i Ringe.
   MidtFyns Posten
   Feltgruppe