IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
199 , 96 kr.
249 , 95 kr.
Den første der dør til sidst

Den første der dør til sidst

Forhistorien til De dør begge til sidst.

 

Det nyetablerede ’Dødsrådet’ kan forudsige folks dødsdato: Bliver man ringet op, har man et døgn tilbage at leve i.

Orion Pagan har ventet i årevis på at få at vide, hvornår han skal dø. Han har en alvorlig hjertefejl og har tilmeldt sig  Dødsrådet for at få sin dødsdato på forhånd.

For Valentino Prince er New Yorker-livet først lige begyndt. Han har en lang og lovende fremtid foran sig og tilmeldte sig kun Dødsrådet, fordi hans tvillingesøster nær var blevet slået ihjel i en trafikulykke.

Orions og Valentinos veje krydses på Times Square, og de oplever straks en følelse af at høre sammen. Men da Dødsrådets gennemfører deres allerførste opkald, er det kun den ene af dem, som bliver ringet op. Ingen af dem ved, hvordan dagen vil ende, men én ting ved de: De vil være sammen … lige meget hvor hjerteskærende afskeden bliver sidst på dagen.

 

Den første, der dør til sidst er en gribende roman om de varige indtryk, vi gør på hinanden, og om hvordan netop de indtryk kan få os til at leve livet fuldt ud.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
400 sider
Udg. dato:
22. feb. 2023
ISBN:
9788727013886
Højde/Bredde/Dybde: 220mm./145mm./0mm. Oversætter: Betty Frank Simonsen Originaltitel: The First to Die at the End Grafiker: Christian Bach
249 , 95 kr.
199 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms