IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
79 , 96 kr.
99 , 95 kr.
Iqbal Farooq (4) - og julesvineriet

Iqbal Farooq (4) - og julesvineriet

Oh, Josef og Marina. Jeg sværger, jeg passer på jer. Frygt ikke ham der Herodes, den afghanske bjergbonde-tjaber
-Råber Mohammed, der spiller Gud i Blågårdsskolens krybbespil. Skolen har nemlig besluttet at genindføre julen - når bare den er multietnisk, altså. Hjemme hos Iqbal i Blågårdsgade bliver der også julet igennem. Iqbals far er trukket i nissehuen og inviterer hele opgangen til dansk juleaften. Men i København er den gode julestemning forsvundet. Gaderne bliver rippet for julepynt i nattens mulm og mørke, og da også det store rådhusjuletræ forsvinder sporløst, beslutter Iqbal og Tariq at efterforske mysteriet. En gammel kending er nemlig lige blevet løsladt fra Vestre Fængsel og meget tyder på, at han har en finger med i spillet. Det bliver en dramatisk december-kapløb mod tiden for at redde København og – ikke mindst - julen!
En julekalenderbog i 24 kapitler og den fjerde bog i serien om den forrygende familie Farooq fra opgangen i Blågårdsgade nå Nørrebro. Serien har vundet adskillige priser, heriblandt Orla-Prisen i 2008, og i 2010 Danmarks Skolebibliotekarers Børnebogspris.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
256 sider
Udg. dato:
01. jun. 2015
ISBN:
9788711442180
Højde/Bredde/Dybde: 212mm./148mm./20mm. Målgruppe: 9-18 år Originaltitel: Iqbal Farooq og julesvineriet Grafiker: Ukendt
99 , 95 kr.
79 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms