IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
79 , 96 kr.
99 , 95 kr.
Iqbal Farooq (2) - og kronjuvelerne

Iqbal Farooq (2) - og kronjuvelerne

En ged, en gravko og selve dronningens bling.

“Arj, hvor er det bare fedt og etniskagtigt at I sådan har en ged med” – siger Eva, da hun åbner døren til Ungdomshuset på Jagtvej.

Udenfor står Iqbal, Tariq og onkel Rafig (og den ged, Kassem nakkede i børnezoo i går). De har ingen tid at spilde. Huset er nemlig solgt til sekten Das Fhaterhaus og skal måske rives ned - og Iqbal er ikke længere i tvivl om, at selveste kronjuvelerne ligger gemt i kælderen under Jagtvej 69.

Geden er ikke til at slippe af med, så den ryger også lige med på lejrskole i Gilleleje, hvor lærer Jeppe Mønsted får et af sine sædvanlige anfald, da Iqbal ved en fejl sætter ild til den gravko, som Wang "lånte" lidt længere oppe ad vejen.
Han ville ellers bare vise, at man godt kan bruge en gammel lygtepæl som brænde.

I stedet kommer Iqbal hjem til Nørrebro før tid, men det gør nu ingenting, for missionen er ikke fuldført, før dronningen får sine juveler tilbage i god stand, og Iqbal er ikke den eneste, der er ude efter de kostbare genstande ...

Iqbal Farooq og kronjuvelerne er anden bog i serien om13-årige Iqbal fra Nørrebro.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
216 sider
Udg. dato:
01. jun. 2015
ISBN:
9788711458464
Højde/Bredde/Dybde: 212mm./148mm./16.8mm. Målgruppe: 7-9 år Originaltitel: Iqbal Farooq og kronjuvelerne Grafiker: Imperiet
99 , 95 kr.
79 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms