IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
151 , 96 kr.
189 , 95 kr.
Molly er bedst

Molly er bedst

af Siri Spont & illustreret af Andrea Femerstrand

Emma bor på landet sammen med sine forældre og storesøster Fanny. Fanny vil arrangere et springstævne i byen, og alle må være med. Emma vil gerne deltage med sin elskede shetlandspony Molly, men hun er bange. Tør Emma deltage i ridestævnet?

Molly-serien handler om at bo på landet og have en hest, sådan rigtigt. For at passe en hest er hårdt arbejde, men også helt, helt … vidunderligt. Serien er rigt illustreret og fortalt med masser af varme.

Carlsens Læseboost er en serie af letlæste bøger til børn, som allerede har knækket læsekoden og nu er klar til at læse bøger med lidt mere tekst. Bøgerne er sat op, så de er overskuelige at læse og med masser af illustrationer. Sætningerne er korte, men stadig mere udfordrende end læsepædagogisk bearbejdede tekster. Hovedformålet med serien er at holde fast i og at udvikle læseglæden hos helt nye læsere ved at vise dem, at der er masser af spændende og godt indhold af gå på opdagelse i i bøgernes fantastiske verden.

I samme serie:

Molly er min!

Fra ca. 7 år.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
64 sider
Udg. dato:
15. okt. 2022
ISBN:
9788727012025
Højde/Bredde/Dybde: 212mm./148mm./0mm. Målgruppe: 7-9 år Oversætter: Randi Bjerre Høfring Originaltitel: Molly är bäst Grafiker: FLEMMER grafisk design
189 , 95 kr.
151 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms