IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
63 , 96 kr.
79 , 95 kr.
PAW Patrol Superfilmen: Skye – lille vovse, stort mod

PAW Patrol Superfilmen: Skye – lille vovse, stort mod

PAW Patrol - Filmen fra 2021 var et kæmpe globalt hit, og nu kommer der en helt ny film med de populære vovser fra PAW Patrol! 

I filmen spiller den lille vovse Skye en central rolle. Da en magisk meteor styrter ned i Adventure City, giver den PAW Patrol-vovserne superkræfter, der forvandler dem til Supervovserne! For Skye, det mindste medlem af holdet, er hendes nye kræfter en drøm, der går i opfyldelse, for hun har altid ønsket sig at være større og stærkere. Men tingene tager en drejning til det værre, da vovsernes ærkerival Borgmester Humdinger bryder ud af fængslet og slår sig sammen med en gal videnskabskvinde for at stjæle superkræfterne til de to skurke. Med Adventure Citys skæbne i deres poter må Supervovserne stoppe skurkene, før det er for sent, og Skye lærer, at selv den mindste vovse kan gøre en stor forskel.

I Skye – lille vovse, stort mod fortæller den lille, populære vovse både om sin opvækst, og hvordan hun hjalp med at redde Adventure City fra at blive smadret af meteorer. 

Fra ca. 3 år.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
32 sider
Udg. dato:
01. sep. 2023
ISBN:
9788727022055
Højde/Bredde/Dybde: 250mm./195mm./0mm. Målgruppe: 3-7 år Originaltitel: PAW Patrol Superfilmen: Skye – lille vovse, stort mod
79 , 95 kr.
63 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms