IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
79 , 96 kr.
99 , 95 kr.
Den Hemmelige Klub: Mission red dinosaurægget

Den Hemmelige Klub: Mission red dinosaurægget

Tag med Tamiko og Cheng på hemmelig mission! De to børn er begge medlemmer af Den Hemmelige Klub og må rejse 150 millioner år tilbage i tiden, helt til juratiden, hvor dinosaurerne levede. Her skal de redde et dinosauræg, men det involverer både en masse dinosaurlort, kødædende allosaurusser og en såret stegosaurus-unge. Og hvad gør de, hvis ægget slår revner?

Den Hemmelige Klub består af otte børn med hver deres særlige begavelse inden for naturvidenskab. I hver bog bliver to af klubbens børn sendt ud på mission, og de kan både rejse i tid og sted, hvis der skal reddes dinosaurer, repareres rumsonder, fanges gravrøvere eller hjælpes pukkelhvaler til havs.

Bøgerne er fuldt illustreret med sort-hvide illustrationer og skrevet i et lettilgængeligt sprog, så barnet både bliver taget med på et eventyr, men også lærer en masse om naturvidenskab. Hver bog indeholder også en quiz, ordlister og faktasider om det pågældende emne og behøver ikke læses i rækkefølge. 

I samme serie:

Den Hemmelige Klub: Mission hjælp hvalerne

Den Hemmelige Klub: Mission kapløb med kometen

Den Hemmelige Klub: Mission stop gravrøverne

 

Fra ca. 7 år.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
136 sider
Udg. dato:
01. mar. 2023
ISBN:
9788727019055
Højde/Bredde/Dybde: 200mm./135mm./15mm. Målgruppe: 7-10 år Oversætter: Anne Lund Gillesberg Originaltitel: Secret Explorers and the Jurassic rescue 4
99 , 95 kr.
79 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms