IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
103 , 96 kr.
129 , 95 kr.
Den lille bog om store dage

Den lille bog om store dage

af Ina Victoria Haller & illustreret af Lea Leten

I Den lille bog om store dage følger vi tvillingerne Tilde og William, som får deres nyfødte lillesøster hjem. Det giver dem lyst til at kigge på gamle fotos af dem selv og deres forældre og sætter snakke i gang om de store begivenheder, de har oplevet eller kommer til at opleve i deres liv.

Livet er nemlig fuldt af store dage, ikke mindst for børn, som hele tiden udvikler sig, vokser og lærer nye ting. Særligt når børn starter på institutionslivet, kommer der en række store dage i form af nye begyndelser, overgange og sidste dage, både for dem selv og andre omkring dem. Og selvom de ikke er mange i antal, så fylder de alligevel meget i børnenes liv (og i forældrenes), fordi de er store dage i den forstand, at de er af stor følelsesmæssig betydning. Derfor er det en god ide at forberede barnet på de store dage for at skabe genkendelighed, sikkerhed og tryghed i det nye.

Bogen indeholder både alle ”første gangene”, fx det første skridt, at lære at cykle og første dag i børnehave, samt store begivenheder som fødselsdage, at få små søskende, at flytte eller miste en oldeforælder. Og den handler om at mindes og at tale om sjove, rare og svære oplevelser, for når vi taler med vores børn om disse dage, og om livet generelt, hjælper vi dem med at danne deres egne fortællinger, som bliver de fortællinger, de vil forstå livet og sig selv igennem.

Bogen indeholder på hvert opslag ideer til samtale mellem barn og voksen og indeholder også illustrationsforløb, der gør bogen oplagt til dialogisk læsning samt arbejde med børns sprogudvilking. På den måde stimulerer man barnets nysgerrighed, så det forholder sig aktivt til bogens indhold sammen med en voksen.

Bogen er en opfølger til bestselleren Den lille bog om store følelser.

I samme serie:

Den lille bog om store følelser

Den lille bog om store ord

Fra ca. 4 år.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
48 sider
Udg. dato:
01. jun. 2023
ISBN:
9788727004433
Højde/Bredde/Dybde: 197mm./197mm./0mm. Målgruppe: 4-7 år Originaltitel: Den lille bog om store dage
129 , 95 kr.
103 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms