IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
135 , 96 kr.
169 , 95 kr.
Geminiforbandelsen (3)

Geminiforbandelsen (3)

En episk fortælling om kaos og kyssefester
af Kim Ace

Sommerferien nærmer sig, og Rasmus og Xander har travlt med at arrangere Xanders 13 års fødselsdagsfest. Xander skal snart flytte tilbage til Spanien, og de to venner prøver at få det bedste ud af den sidste tid, de har sammen. Men så modtager Rasmus en mystisk besked: Jeg kender jeres hemmelighed, og kort efter bryder kaos ud på skolen. Det lader til, at der en forbindelse mellem ulykkerne i Sønderdal og parallelverdenen Erytnevia. Spørgsmålene hober sig op: Hvem har skrevet beskeden? Hvorfor opfører nannyen Rosita sig så underligt? Hvad er der sket i Erytnevia, efter de tog tilbage? Og hvad er gåden bag Rasmus’ fortid? Situationen går fra slem til katastrofal, da det viser sig, at Rasmus og Xander er ikke længere i sikkerhed i deres egen verden.

 

Tredje og sidste bind i GEMINIFORBANDELSEN, en sjov og actionfyldt fantasytrilogi om magi, eventyr, ondskab og hemmeligheder.

 

Fra ca. 9 år

 

I samme serie:

Geminiforbandelsen (1) - En episk fortælling om tis og trolddom

Geminiforbandelsen (2) – En episk fortælling om kujoner og kæmpeorme

Læs mere >

< Læs mindre

  Der er meget på spil i sidste bind af Geminiforbandelsen . Igensuper velskrevet med en god portion humor, tilsat en god dosissengetisseri, spirende forelskelse, mod, loyalitet, ondskab og etdybt venskab - alt sammen puttet i en turbocentrifuge - ja så har
  Bibliotekernes lektørudtalelse
  På lager
  304 sider
  Udg. dato:
  18. aug. 2022
  ISBN:
  9788711999899
  Højde/Bredde/Dybde: 205mm./138mm./22mm. Målgruppe: 9-13 år Grafiker: Harvey Macaulay
  169 , 95 kr.
  135 , 96 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   Der er meget på spil i sidste bind af Geminiforbandelsen . Igensuper velskrevet med en god portion humor, tilsat en god dosissengetisseri, spirende forelskelse, mod, loyalitet, ondskab og etdybt venskab - alt sammen puttet i en turbocentrifuge - ja så harman afslutningen på en super fed trilog.
   Bibliotekernes lektørudtalelse
   Feltgruppe