IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

https://www.carlsen.dk/
135 , 96 kr.
169 , 95 kr.
Hundemand (3) - Den grimme killing

Hundemand (3) - Den grimme killing

Hundemand er tilbage - og lige om lidt bliver han narret af verdens mest snu kat!

 

Han er den bedste af alle hunde. Han er den værste af alle hunde. Det er en tid med nye opfindelser. Det er en tid med mange overraskelser ... Skaberen af Kaptajn Underhyler-serien har endnu en gang kastet sig ud i et eventyr med Hundemand, der har en dårlig vane med at slikke sin chef i ansigtet, når han bliver rigtig glad. Og så savler han generelt en del. Men når han ikke gør det, bekæmper han kriminalitet og hårde forbrydere (hvis han ikke lige falder over et lækkert ben). Og denne gang får Hundemand rigeligt at se til, da katten Pjevs kommer i uføre - og bestemt IKKE hjulpet på vej af verdens mest nuttede kattekilling. Der er dobbelt op på kattedramaet, og Hundemand må gøre sit bedste for at bevare roen og få styr på de to hårbolde!

 

En gennemillustreret, humoristisk og ret spændende fortælling fra skaberen af Kaptajn Underhyler. Hold på hat og briller, der er nemlig grinegaranti!

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
256 sider
Udg. dato:
28. jun. 2018
ISBN:
9788711697412
Højde/Bredde/Dybde: 212mm./148mm./22mm. Målgruppe: 6-9 år Oversætter: Kim Langer Originaltitel: Dog Man 3 - The Tale of Two Kitties Grafiker: Birgitte Herkild
169 , 95 kr.
135 , 96 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms